Joshua Tree inšpiruje nadáciu Národného parku nadácie X Adidas ZX 5000

, v ktorom sú splnené od svojho oživenia A-ZX Začiatkom tohto týždňa, tieto tri pruhy teraz odobrali zábaly z Národnej nadácie Národného parku X Adidas ZX 5000. Vďaka službe amerického národného parku sa inšpiruje populárny národný park Joshua Tree v juhovýchodnej Kalifornii.

Požičiavanie prašnej palety parku je tento ZX 5000 natretý fialovou, ružovou a oranžovou farebnou schémou, ktorá pripomína západ slnka. Robustné materiály sa používajú v celom texte, vrátane zvrškového aj zložitého nubucku, zatiaľ čo duo sťahovacích kariet miluje pätu, ako aj strednú stránku pre túto dodatočnú utilitárnu atmosféru, ktorej všetci rozumieme, ako aj láske.

Obrázok cez adidas

Obrázok cez adidas
Tab značky Joshua Tree zdobí jazyk, ako aj dole dole, objavíte medzipodošvu Adidas Torsion Infuste pre podporu, ako aj stabilitu, ktorá je ďalšou úrovňou, a dokončíte milostný list odvolaní prírody.

Očakáva sa, že sa 21. augusta zníži, nadácia Národného parku X Adidas ZX 5000 je nevyhnutnosťou, najmä pre fanúšikov tejto renomovanej siluety. Pochopte, či ich pridáte do svojej zbierky v tejto sezóne, ako aj v súvisiacich správach, potomstvo X Adidas ZX 10000 „LA“ práve dostali hlavnú doplnenie!

Obrázok cez adidas

Obrázok cez adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *